Архивирана објава

ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ 2020/2021.

Поштовани родитељи и ученици,


Наставничко веће СШ "Ђура Јакшић" из Српске Црње, на седници одржаној 24.8.2020. године, донело је одлуку о организацији наставе у септембру месецу у школској 2020/2021. години, по којој ће се радити по Б - комбинованом моделу, а у складу са стручним упутством Министарства просвете, науке и технолошког развоја.


Кратак опис Комбинованог модела наставе - модел Б:

Одељења са више од 15 ђака делиће се у две групе. У једној недељи непосредни рад у школи биће организован за ученике прве, а у другој недељи за ученике друге групе. У другој недељи ће ти исти ученици наставу, према утврђеном распореду, похађати од куће (онлајн). Распоред који важи за наставу у школи, примењиваће се и док траје настава на даљину.


Часови у трајању од 30 минута биће у септембру организовани у преподневној смени, са почетком у 7:30 сати. Одмори између часова трајаће 5 минута, а велики одмор, након трећег часа трајаће 30 минута. Настава у школи завршава се у 11:55 сати, а повратак аутобуса планиран је за 12 сати.


Превоз ученика путника биће обезбеђен и вoдиће се рачуна о мерама заштите и превенције од COVID -19. Аутобуске линије кретаће се према устаљеном распореду који је доступан на сајту школе.



Кратак опис Наставе на даљину - модел А:

За ученике који се одлуче за наставу на даљину биће прилагођен распоред часова и све активности наставе и учења одвијаће се искључиво на даљину, док ће се провера знања и оцењивање вршити у школи у договору са предметним професорима.


Учитавање објавe...
Почетна
Претрага
Мапа сајта
YouTube
Контакт
Дизајн
Средња школа "Ђура Јакшић" © 2011-2024